JSECoin dan kaedah melombong (mining) coin ini - Market Demon

Tuesday, May 22, 2018

JSECoin dan kaedah melombong (mining) coin ini

Kebanyakan cryptocurrency kini bergantung pada pelombong untuk menjalankan hashing cryptography. Proses ini menggunakan sejumlah besar kuasa pengkomputeran, dan juga penggunaan elektrik.

Pengenalan JSECOIN

JSECoin adalah cryptocurrency baru yang berkemungkinan besar akan muncul sebagai suatu yang trending pada pertengahan tahun 2018. Anda boleh melayari JSE bermula dari web browser anda. Tiada peralatan khas yang diperlukan. Algoritmanya adalah JavaScript Enabled jadi ia adalah cara yang lebih hijau pada pendapat saya lah. JSE adalah sebuah coin atau cryptocurrency yang bukan sahaja inovatif tetapi, lebih ia daripada itu.
Ia juga merupakan cara baru untuk webmaster mendapatkan pendapatan. Dalam dunia kripto yang dipenuhi dengan laman web yang penuh dengan security Captcha yang berlapis-lapis.
Melalui Mining pada laman web JSE, seorang juruweb boleh menjalankan operasi mining dengan memberi impak yang rendah di laman web mereka sendiri tanpa menyebabkan mereka atau pelawat laman web mempunyai sebarang masalah atau memperlahankan computer anda. Konsepnya sama dengan coinhive miner tetapi menggunakan kurang kuasa dan tidak cenderung dijangkiti virus.
Tidak seperti masa muatturun yang perlahan seperti dari Pirate Bay dan website lain yang menjalankan Script CoinHive, JSE menekankan kaedah pendekatan yang lebih lembut dengan lebih ketelusan.
JSEcoin Limited adalah perniagaan berdaftar di UK. Kami menerbitkan akaun bulanan di laman web JSECOIN akan diaudit setiap tahun oleh sebuah syarikat perakaunan bebas UK yang diiktiraf.
Adalah mungkin untuk menjalankan SHA256 dan penyulitan lain dalam pelayar web standard atau pada peranti mudah alih. Dengan memasukkan potongan javascript di laman web semua pelawat ke laman web boleh menjalankan proses enkripsi hashing, yang apabila digabungkan pada skala boleh menggantikan peranan pelombong. Pemilik laman web kemudian akan diberi ganjaran oleh pengedaran mata wang. Kami telah menganggarkan 1 dalam 15 orang sama ada memiliki atau mempunyai akses ke laman web yang menyediakan asas pengedaran dan potensi pelanggan yang besar.
Buat masa sekarang, JSECOIN masih menggunakan platform ethereum ERC20 dan kemudian akan dinaiktaraf kepada blockchain mereka sendiri.

Mining JSECOIN

Apa yang anda hanya perlu adalah

1. Menyambung pada front page jsecoin dan mula tekan butang Start mining. "semudah 1,2 dan 3 sahaja bak hang".

2. Kemudian anda open new window atau tab lain ke mana-mana website lain yang anda suka, process mining berlaku di latar belakang dengan penggunaan cpu yang tidak memberatkan PC anda, juga tanpa mengganggu kerja anda.
Tidak seperti mana-mana penyelesaian perlombongan yang melibatkan pengiraan intensif dengan device yang semakin kuat makan elektrik, di sini mining berjalan di bawah JAVA di dalam web browser dan menggunakan hanya sedikit kuasa cpu anda.

Daftar sekarang – dan mula perlombongan

Saya telah menguji perlombongan JSECOIN sejak 16 March 2018 dan mendapati ia stabil dan mudah digunakan pada cpu saya. dalam tempoh 3 bulan saya meraih 3 ribu jse. Saya tidak dapat memberi berapa profit yang tepat buat masa sekarang kerana jsecoin akan membuat ICO dijangka pada pertengahan tahun 2018 barulah harga dapat ditentukan pada hasil jualan ICO.
Harga 1 JSECOIN setelah pre ICO pada december 2017 ialah 0.005 usd. Untuk menjadikan dia dalam bentuk kira-kira, jadi saya ambil harga ini untuk mendapat gambaran keuntungan secara kasar.
= 3000 x 0.005 USD
= 15 USD
ps:/sambil duduk goyang kaki.

Persoalan yang mungkin timbul di dalam benak hati sedara sedari adalah, bagaimana kita hendak tukarkan kepada Ringgit Malaysia? Buat masa sekarang, harga yang tepat masih lagi tidak kita ketahui sehinggalah ICO yang akan berlangsung pada pertengahan 2018 dan di dagangkan di dalam exchanger. dijangka akan memasuki exchanger HITBTC.

In risk there are opportunityApa yang mahu saya kongsikan di dalam posting ini adalah kaedah yang ringkas dan mudah untuk para newbie yang baru mula hendak berjinak dengan mining. Dan di dalam risk ada opportunity. Coin ini masih baru, jadi tiada jaminan yang ia akan meletup. Namun, apa yang opportunity yang ditawarkan adalah, anda menjadi golongan terawal mining. Sejak bulan Mac, bilangan miner JSE hanya sekitar 1200 orang. sekarang meningkat sehingga 2000 miners  yang aktif dan ianya sentiasa meningkat dari semasa ke semasa.

JSECOIN ini bukan hanya sekadar untuk mining. Ia juga untuk merchandiser.