Franck Muller Melancarkan Jam Tangan Mewah Dengan Fungsi Dompet Bitcoin - Market Demon

Saturday, June 1, 2019

Franck Muller Melancarkan Jam Tangan Mewah Dengan Fungsi Dompet Bitcoin

Image result for frank muller have cold wallet

Jam mewah Swiss Franck Muller telah bekerjasama dengan aset alternatif yang melabur firma Regal Assets telah melancarkan jam beserta cold wallet bagi bitcoin (BTC). 

Di samping menjadi aksesori fesyen mewah, dengan harga antara $ 9,800 hingga $ 50,600, jam itu  juga berfungsi sebagai cold wallet untuk BTC. Jam tangan tersebut dilaporkan diukir dengan alamat awam pada dailnya dan dipasangkan dengan kunci persendirian pada pemacu USB. Menurut firma itu, dompet penyimpanan tersebut adalah unhackable dan tidak dapat dinafikan turut menggunakan TRNGs yang tidak dijana di luar talian (Nombor Rawak Benar yang Dihasilkan).

Encrypto boleh dibeli dengan BTC atau boleh juga dengan menggunakan kaedah pembayaran tradisional. Syarikat itu dilaporkan mempertimbangkan pengeluaran jam tangan yang sama dengan fungsi serta menyokong mata wang digital teratas lain seperti ether (ETH) dan Ripple's XRP.

Satu lagi pengeluar jam tangan dan jam tangan mewah Swiss, Vacheron Constantin, turut akan mula menggunakan teknologi blockchain untuk mengesan produk jam tangan mereka.

No comments: